Hoe kunt u lid worden

Sinds dit jaar kunt u lid worden van onze vereniging via deze site. Voor meer informatie klik HIER

U kunt lid worden van onze vereniging via Hertog Hengelsport Nijmegen, Eerste Oude Heselaan 268,  Nijmegen.
Daar liggen alle vergunningen gereed en kunt u tegen contante betaling van de contributie de vergunning direct meenemen.

Tegelijk kunt u daar het aanvraagformulier van Sportvisserij Nederland invullen en krijgt u een voorlopige VISpas die binnen een maand wordt vervangen door de definitieve VISpas. U krijgt deze automatisch toegezonden door Sportvisserij Nederland.
Hiervoor is het het noodzakelijk dat u zelf het deel van het aanvraagformulier naar Sportvisserij Nederland stuurt.