Korting vispas

Terugvragen dubbele afdracht.

Sommige sportvissers zijn lid van meerdere hengelsportverenigingen. De reden is meestal dat zij dan op niet landelijk ingebracht verenigingswater kunnen vissen. In sommige gevallen gaat het om het mogen meedoen met verenigingsactiviteiten zoals wedstrijden, die alleen zijn voorbehouden aan leden. Het kan voorkomen dat je daarbij twee of meer keer de landelijke en federatieve afdracht hebt betaald. De oorzaak hiervan is dat de ingevoerde persoonsgegevens bij de verschillende verenigingen niet 100% matchen.

Als sportvisser hoef je gelukkig maar een keer de landelijke en federatieve afdracht te betalen. Vanaf 1 februari 2018 kun je via dit formulier de ‘dubbele afdracht’ online terugvragen. De aanvragen worden maandelijks teruggestort. Neem bij vragen of problemen contact op met Sportvisserij Nederland, via dit e-mailadres of telefoonnummer 0900-2025358 (€1,00 per gesprek).