Jeugdleden

De contributie voor jeugdleden bedraagt € 11,-- per jaar. Hiervoor krijg je de JeugdVISpas.
Bij betaling per bank wordt de vergunning per omgaande toegezonden en wordt een bijdrage in de portokosten berekend van € 3,--.

Jeugdigen beneden de leeftijd van 14 jaar mogen zonder jeugdvergunning vissen in alle wateren van de vereniging. Dat vissen is toegestaan met 1 hengel. Wel dient de visser begeleid te worden door een volwassene die in het bezit is van een geldige VISpas van de vereniging, of de jeugdige vraagt een eigen gratis jeugdvergunning aan.

Voor de data voor de uitgifte van de vergunningen: zie agenda